Wednesday, June 26, 2013

Tutorial : 8Share, menjana income hanya melalui klik klik dengan modal RM 0.00! (ZERO). Believe it! :)

Assalamualaikum para blogger dan pengunjung semua. 

Apa khabar semua? Harap semuanya sihat walafiat.

Tenangkan fikiran anda sekejap untuk fahamkan benda ni yer. Hehe. Baik, entry kali ini tentang Says.com. Dah lupa yer apa itu Says.com? Ianya satu sideincome yang sesiapa pun boleh join TANPA MENGGUNAKAN SEBARANG MODAL! Yup, FREE dan anda hanya perlu share link untuk dapatkan income. Bagaimana ianya berfungsi yer? Saya galakkan anda membaca entry yang di post sebelum ni di link di bawah ini. 

[Klik] >> Apa itu Says.Com

Buat makluman, Says.com sekarang sudah ditukarkan kepada 8Share.com. Namun, konsepnya masih sama seperti Says.com. Cuma namanya berubah disebabkan banyak sangat SPAM yang dilakukan oleh ahli-ahlinya sehingga kena BLOCK urlnya daripada di post dalam Facebook! Itu menandakan ramai yang aktif dan giler-giler untuk menjana pendapatan secara PERCUMA dengan hanya klik-klik! Dan, tahukah anda, ada pengguna yang mampu membelikan cincin pertunangan dengan hanya menggunakan 8Share ini? Tidak percaya? Mari kita saksikan video yang di beri judul "Cinta 20sen" di bawah ini. :)



 Baca seterusnya cerita menarik, romantik mereka di blog mereka di bawah.
>> KLIK <<

Anda pun mahu menjana income dengan 8Share? Tiada masalah! Cuma sign up dan mulakan langkah anda dengan share berita yang terdapat dalam 8share di facebook, blog atau mana-mana media sosial yang lain! Itu sahaja. Modal yang yang anda laburkan ialah RM 0.00! ZERO!

Bagaimana mahu bermula? Dah baca entry post yang saya sertakan berkenaan Says.com di atas kan? Bacalah. Baru anda faham. Kalau malas nak baca, anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli Says.com/8Share terlebih dahulu. Klik gambar di bawah untuk mendaftar.


Ya, tertanya-tanya apakah saya pernah membuat pengeluaran? YES! I dah dapat. RM 100 (tahun lepas) untuk pengeluaran pertama. Hehehe. Alhamdulillah. Baca tentang cara membuat pengeluaran saya yang terdahulu di :-


PERHATIAN : Entry saya yang terdahulu adalah yang lama. Masa itu dikenali sebagai Says.com. Sekarang ianya telah di beri nama 8Share.com. Mungkin format pengeluaran dah banyak berubah. Nanti saya cashout, saya post lagi yer :)

BONUS : Nah printscreen jumlah yang saya kumpulkan sekarang. Tak aktif sangat. Lagi RM 9.80, baru leh kuar masuk bank. Dia minimun RM 50.00 baru boleh cashout.



Sampai di sini sahaja tutorial berkenaan 8Share. Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan mesej kat kotak chat, FB saya, atau komen je kat bawah ni. Sekian, wassalam.


Nah, last UPDATE (28 Ogos 2013) akaun 8Share saya :)


Nak daftar? Sila klik gambar di bawah :)


Sekiranya anda tidak faham, boleh Call/SMS/WhatsApp saya di 0164022129


Klik LIKE if anda menyukainya & SHARE :)

Chiffon Shawl Cantik + Menarik dengan harga MURAH!

Assalamualaikum. 

Ni testing blog post pasal Shawl. Kot-kot ada pelanggan perempuan yang suka singgah kat blog ni. Hehehe.. Yang boy-boy pun, boleh beli untuk gf ker, isteri ker, mak-mak ker. Hihi.. 

Detail berkenaan Chiffon Shawl ini ialah :-

Ukuran : 1.7m x 0.7m
Harga   : RM 30 (include postage)

Jualan PUKAL pun ada!

*Untuk harga menarik, mesej kami.

Lihat-lihat, jeling-jeling, kelih-kelih. Berkenan bagitahu saya yer. Untuk tempahan, sila baca mesej selepas gambar-gambar ini. :)













Boleh PM FB saya (lihat tepi kiri blog ni) atau tinggal mesej kat ruangan komen post blog untuk tempahan atau mesej ke : 0164022129. Bagitahu kod Shawl anda. Yang gambar pompuan tu, kod "Comel". Hihihi..

*OPSS! Maaf, tak susun ikut no. Hehe..

Sekian, terima kasih :)

Klik LIKE if anda menyukainya & SHARE :)

Sunday, June 16, 2013

SNE : Penawar Semua Penyakit Kronik/Kritikal

Assalamualaikum/Salam 1Malaysia..

[PENTING] (Mohon dipanjangkan entry ini meskipun anda tidak berminat kerana mungkin ada orang yang lebih memerlukan penawar ini. Orang sihat tidak akan nampak apa yang orang sakit nampak. Bantulah mereka. Pekenalkan URL blog ini kepada sahabat, saudara-mara anda)

Saya percaya, semua ada masalah kesihatan. Kalau bukan anda, tentu mama, abah, adik-beradik, kawan-kawan, saudara-mara dan orang yang berada sekelilng kita, jiran kita, dan sebagainya seperti KANSER, Buah Pinggang, Kencing Manis, Thyroid, Strok, Darah Tinggi, Jantung Berlubang, Susah dapat anak, Asma, Ulser, Leukemia, Ketumbuhan dan sebagainya PENYAKIT KRONIK yang mempunyai peluang yang tipis untuk sembuh. (Sila lihat senarai penyakit di dalam gambar yang saya sertakan di bawah)



Jangan gusar. Jangan takut. Setiap penyakit ada penawarnya, kecuali mati. 


Baca testimoni dengan klik link di bawah untuk dapatkan gambaran. Percayalah, ada orang yang lebih TERUK daripada anda. Mencegah lebih baik dari merawat. Bacalah "Bismillahirahmanrahim" dan Klik...

 >>> www.snepower.webs.com/testimonisne

SNE (Super Nutrient Essence) : Bukan Dadah, Bukan Berasaskan bahan Kimia. Ianya berasaskan daripada minyak Buah Seabucktrorn (untuk lebih pemahaman, sila buat sedikit research dengan menaip "SNE" di Google).

In Sha Allah, team kami sedia membantu. WhatsApp/WeChat : 0164022129 / Emelkan pertanyaan ke : sne.power@yahoo.com / thesnepower@gmail.com. Team kami akan ke tempat anda membantu sesiapa yang memerlukan.

Sekali lagi saya tekankan, mohon di panjangkan entry ini meskipun anda tidak berminat kerana mungkin ada orang yang lebih memerlukan penawar ini. Orang sihat tidak akan nampak apa yang orang sakit nampak. Bantulah mereka. SHARE di FB yer :)

Yang Ikhlas,


Dapatkan lebih maklumat di website kami www.snepower.webs.com . Sekian, terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...