Wednesday, June 26, 2013

Chiffon Shawl Cantik + Menarik dengan harga MURAH!

Assalamualaikum. 

Ni testing blog post pasal Shawl. Kot-kot ada pelanggan perempuan yang suka singgah kat blog ni. Hehehe.. Yang boy-boy pun, boleh beli untuk gf ker, isteri ker, mak-mak ker. Hihi.. 

Detail berkenaan Chiffon Shawl ini ialah :-

Ukuran : 1.7m x 0.7m
Harga   : RM 30 (include postage)

Jualan PUKAL pun ada!

*Untuk harga menarik, mesej kami.

Lihat-lihat, jeling-jeling, kelih-kelih. Berkenan bagitahu saya yer. Untuk tempahan, sila baca mesej selepas gambar-gambar ini. :)













Boleh PM FB saya (lihat tepi kiri blog ni) atau tinggal mesej kat ruangan komen post blog untuk tempahan atau mesej ke : 0164022129. Bagitahu kod Shawl anda. Yang gambar pompuan tu, kod "Comel". Hihihi..

*OPSS! Maaf, tak susun ikut no. Hehe..

Sekian, terima kasih :)

Klik LIKE if anda menyukainya & SHARE :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...