Wednesday, June 26, 2013

Tutorial : 8Share, menjana income hanya melalui klik klik dengan modal RM 0.00! (ZERO). Believe it! :)

Assalamualaikum para blogger dan pengunjung semua. 

Apa khabar semua? Harap semuanya sihat walafiat.

Tenangkan fikiran anda sekejap untuk fahamkan benda ni yer. Hehe. Baik, entry kali ini tentang Says.com. Dah lupa yer apa itu Says.com? Ianya satu sideincome yang sesiapa pun boleh join TANPA MENGGUNAKAN SEBARANG MODAL! Yup, FREE dan anda hanya perlu share link untuk dapatkan income. Bagaimana ianya berfungsi yer? Saya galakkan anda membaca entry yang di post sebelum ni di link di bawah ini. 

[Klik] >> Apa itu Says.Com

Buat makluman, Says.com sekarang sudah ditukarkan kepada 8Share.com. Namun, konsepnya masih sama seperti Says.com. Cuma namanya berubah disebabkan banyak sangat SPAM yang dilakukan oleh ahli-ahlinya sehingga kena BLOCK urlnya daripada di post dalam Facebook! Itu menandakan ramai yang aktif dan giler-giler untuk menjana pendapatan secara PERCUMA dengan hanya klik-klik! Dan, tahukah anda, ada pengguna yang mampu membelikan cincin pertunangan dengan hanya menggunakan 8Share ini? Tidak percaya? Mari kita saksikan video yang di beri judul "Cinta 20sen" di bawah ini. :)



 Baca seterusnya cerita menarik, romantik mereka di blog mereka di bawah.
>> KLIK <<

Anda pun mahu menjana income dengan 8Share? Tiada masalah! Cuma sign up dan mulakan langkah anda dengan share berita yang terdapat dalam 8share di facebook, blog atau mana-mana media sosial yang lain! Itu sahaja. Modal yang yang anda laburkan ialah RM 0.00! ZERO!

Bagaimana mahu bermula? Dah baca entry post yang saya sertakan berkenaan Says.com di atas kan? Bacalah. Baru anda faham. Kalau malas nak baca, anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli Says.com/8Share terlebih dahulu. Klik gambar di bawah untuk mendaftar.


Ya, tertanya-tanya apakah saya pernah membuat pengeluaran? YES! I dah dapat. RM 100 (tahun lepas) untuk pengeluaran pertama. Hehehe. Alhamdulillah. Baca tentang cara membuat pengeluaran saya yang terdahulu di :-


PERHATIAN : Entry saya yang terdahulu adalah yang lama. Masa itu dikenali sebagai Says.com. Sekarang ianya telah di beri nama 8Share.com. Mungkin format pengeluaran dah banyak berubah. Nanti saya cashout, saya post lagi yer :)

BONUS : Nah printscreen jumlah yang saya kumpulkan sekarang. Tak aktif sangat. Lagi RM 9.80, baru leh kuar masuk bank. Dia minimun RM 50.00 baru boleh cashout.



Sampai di sini sahaja tutorial berkenaan 8Share. Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan mesej kat kotak chat, FB saya, atau komen je kat bawah ni. Sekian, wassalam.


Nah, last UPDATE (28 Ogos 2013) akaun 8Share saya :)


Nak daftar? Sila klik gambar di bawah :)


Sekiranya anda tidak faham, boleh Call/SMS/WhatsApp saya di 0164022129


Klik LIKE if anda menyukainya & SHARE :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...