Thursday, October 8, 2015

CARA UP IKLAN DI GROUP FACEBOOK DENGAN PANTAS!

Alhamdulillah. Bersua kembali. Entri kali ini berkenaan taktik beriklan di Facebook. Aku nak KONGSI ILMU hari ini. Ilmu beriklan di FACEBOOK. 

1) Cara UP Iklan anda KE ATAS wall group yang tertimbus bertahun-tahun

2) Cari Soalan atau Jawapan bagi persoalan anda. 

Mudah, cepat dan berkesan. Gerenti 100%.Apa yang anda perlu hanyalah menaip perkataan yang anda nak cari jawapannya. Kedua-dua cara nak cari kes di atas adalah SAMA.

1) Untuk UP iklan, anda kena taip NAMA anda di kotak yang aku bulatkan itu, then klik kanta untuk SEARCH. Hasilnya, nama anda akan memenuhi wall search. Apa yang anda perlu lakukan untuk UP iklan anda hanyalah KOMEN posting anda yang anda buat sebelum ini. ITU SAHAJA! 

Kelebihan : JIMAT MASA ANDA MENAIP IKLAN YANG SAMA! 

2) Untuk mencari tajuk berkaitan seperti contoh yang aku buat "TEBUS POINT", anda taip sahaja dan semua tajuk berkaitan akan timbul dan di highlight. Sesimple itu! Tebus Point tu boleh cari di dalam group berkaitan ToneExcel. Kalau masuk group iklan, mana mungkin jumpa. 

Begitu juga, sekiranya anda mahu mencari sesuatu perkara di DALAM GROUP IKLAN, anda cuma menaip perkataan yang anda nak cari. Contoh : "UBAT KUAT". Pasti akan jumpa beribu-ribu posting daripada pengiklan berkaitan!

Sekian, itu sahaja ilmunya. Jangan lupa LIKE, KOMEN, SHARE, TAG rakan anda supaya lebih ramai lagi mengetahui taktik ini. ILMU ini tidak seberapa. Dan yang penting, ianya PERCUMA. Anda kan suka benda FREE? :D

Semoga bermanfaat. Wassalam.

Ikhlas,

Aremi Rusli
Admin
#teamakukaya
0164022129

Klik LIKE jika anda menyukainya & SHARE

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...