Sakit? TRY!

Assalamualaikum/Salam 1Malaysia..

[PENTING] (Mohon dipanjangkan artikel blog ini meskipun anda tidak berminat kerana mungkin ada orang yang lebih memerlukan penawar ini. Orang sihat tidak akan nampak apa yang orang sakit nampak. Bantulah mereka)

Saya percaya, semua ada masalah kesihatan. Kalau bukan anda, tentu mama, abah, adik-beradik, kawan-kawan, saudara-mara dan orang yang berada sekelilng kita, jiran kita, dan sebagainya seperti KANSER, Buah Pinggang, Kencing Manis, Thyroid, Strok, Darah Tinggi, Jantung Berlubang, Susah dapat anak, Asma, Ulser, Leukemia, Ketumbuhan dan sebagainya PENYAKIT KRONIKyang mempunyai peluang yang tipis untuk sembuh.

Jangan gusar. Jangan takut. Setiap penyakit ada penawarnya, kecuali mati.


Baca testimoni dengan klik link di bawah untuk dapatkan gambaran. Percayalah, ada orang yang lebih TERUK daripada anda. Mencegah lebih baik dari merawat. Bacalah "Bismillahirahmanrahim" dan Klik...


 >>> www.cmdbiz4u.com

Dan KLIK "testimoni".

PENGENALAN PRODUK.CMD (Concentrated Mineral Drops) : Bukan Dadah, Bukan Berasaskan bahan Kimia. 100% semulajadi. Ianya berasaskan daripada mineral semulajadi daripada tasik masin, Great Salt Lake, Utah USA. Tasik ni berada 1000KM jauh dari bandar. Tiada pencemaran, di kelilingi gunung. Air hanya masuk tapi tak mengalir keluar. Begitu hebat ciptaan Allah. Air dari tasik inilah yang berkhasiat untuk kita gunakan dan amalkan dalam kehidupan seharian kerana ianya kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat. Air tasik ini diekstrak dan disejat secara solar dan ditapis dan di pasteur secara semulajadi.

*Untuk lebih pemahaman, sila buat sedikit research dengan menaip "CMD : Concentrated Mineral Drops  " di Google. 
**Untuk lihat TESTIMONI, anda klik IMAGE di Google. BERIBU-RIBU testimoni bergambar akan keluar!

CMD bukan calang-calang produk dan bukan macam produk yang berlambak kat pasaran. Merupakan air kedua terbaik selepas air zam-zam. Air zam-zam mengandungi 99 mineral, CMD pula 72 mineral. Dua-dua beralkali. InsyaAllah semua penyakit dari baby sampai la ke orang tua, dengan izin Allah swt, boleh kita ubati dan cegah.
CARA PENGAMBILAN - Ianya amat MUDAH! Titis sahaja ke dalam minuman!

*Bayi @ Kanak-kanak @ Remaja : 1 titis bagi setiap 2 kg berat badan.
*Untuk bayi, boleh dititiskan ke dalam botol susu.
*Dewasa : 30 - 50 titis (secara konsisten setiap hari).

#Waktu disarankan :-

-Masa Sarapan
-Makan tengahari
-Minum Petang
-Makan Malam
-Sebelum tidur

Pengunaan bergantung pada berat badan masing-masing. Sebaiknya anda mengambil CMD Revell setika makan (campur dalam minuman). Boleh ditambahkan ke dalam segala jenis minuman panas @ sejuk & masakan.

Jika anda memerkukan maklumat lanjut dan penerangan yang jelas, saya sedia meluangkan masa untuk membantu anda. Boleh WhatsApp : 0108008172 / atau emelkan pertanyaan kepada saya di alamat emel : armirusli@yahoo.com / esplorasolution@gmail.com. Team kami akan ke tempat anda membantu sesiapa yang memerlukan.

Sekali lagi saya tekankan, mohon di panjangkan artikel blog ini meskipun anda tidak berminat kerana mungkin ada orang yang lebih memerlukan penawar ini. Orang sihat tidak akan nampak apa yang orang sakit nampak. Bantulah mereka.

Yang Ikhlas,Aremi Rusli
Ejen Berdaftar Revell-CMD
MYSEL1062060
HP : 0108008172

Dapatkan lebih maklumat di website kami www.cmdbiz4u.com. Sekian, terima kasih.

NOTA TAMBAHAN : PELUANG PENDAPATAN SAMPINGAN!

EJEN diperlukan! 

*Modal serendah RM 178, anda layak menjana pendapatan 5 angka sebulan. Potensi RM 1,000 sehari, RM 7,000 seminggu dan RM 30,000 sebulan!

Pakej-pakej CMD.


*TESTIMONI pendapatan! HOT! > Klik dan lihat sendiri : CMDINCOME!

*Group Support 24 jam! - Facebook & WhatsApp. Anda tidak perlu gusar bagaimana nak bermula. Kami sentiasa menjawab pertanyaan anda dan guide secara online!

*Tak perlu simpan stock, tak perlu pos barang! - Tugas anda hanya promote dan dapatkan order. Biar stokis buat semua kerja anda. Jimat masa, dan tenaga!

*Website REPLIKA untuk promosi FREE! Anda boleh mendaftar di :-

1) WEBSITE 1 - CMDXpress.com
2) WEBSITE 2 - CMDbiz4U.com
3) WEBSITE 3 - RevellBizMy.com

Anda boleh pilih, atau mendaftar ketiga-tiga terus! 

Jika anda ingin penjelasan lanjut berkenaan hal ini, sila whatsapp saya di 0108008172 atau ADD Facebook : AremiRusli

Saya menanti mesej anda!


Klik LIKE of anda menyukainya & SHARE :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...