Guna HP DAPAT RM?!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


ENTRY Khas ini adalah berkenaan ToneExcel. Iaitu, di mana ianya satu program keusahawanan yang telah banyak melahirkan ahli-ahlinya berpendapat 5 - 6 angka sebulan. Dan, jangan tak percaya bahawa sudah ada ahli yang mendapat RM 0.5 JUTA atau RM 500,000.00 +- sebulan dengan program ini. WOW! Menakjubkan! Inilah orangnya!


Kiri : Tuan Mazelan Abas. Kanan : SAYA!

Income beliau, PERGH! Saya tak boleh bayangkan. Lihatlah keratan printscreen di bawah ini. Teruja tak? Inilah hasil komisen top up beliau, setiap bulan!. Saya ulang, SETIAP BULAN!! Tak teruja ke sahabat? EXCITED!!


Berkenaan bisnes ini? Mohon fahami dan baca dengan teliti. Jika perlu ulang, ulanglah. Sampai anda faham. Perjalanan SEJUTA batu, bermula dengan langkah pertama dari ENTRY Blog KHAS saya ini. ANDA ADALAH BAKAL JUTAWAN seterusnya anda nampak peluang dan rebut kesempatan ini. 

Bacalah!

Sebelum saya huraikan lebih lanjut tentang biz ini, saya mahu tanya anda :-
1) Anda pakai Handphone?  
Rata-rata akan jawab YA. Siapa tak pakai HP dalam zaman sekarang, dia memang HEBAT!
2) Anda pakai line / telco apa?
Ramai yang akan jawab, CELCOM, DIGI, MAXIS, U-MOBILE, TUNETALK, dll. Amat jarang yang akan jawab TONEEXCEL sebab anda baru nak ambil tahu pasal ini.
3) Sebulan anda top up berapa ringgit?
Kebiasaan akan jawab RM 50, RM 100. Keluarga RM 150 - 200 sebulan. RM 30 pun ada. Jarang-jarang pun RM 10 je sebulan. Banyak pakai WIFI free untuk Whatsapp, WeChat, Facebook dll. :)
4) SOALAN AKHIR : Anda top up bulan-bulan, apakah benefit yang anda dapat? Ada dapat insurans? Ada dapat CASHBACK? Ada dapat point-point? Atau, ada dapat KOMISEN??
Jawapan kebiasaaanya : TIADA!
Baik, disinilah kelebihan line ToneExcel yang saya mahu ceritakan ini. Line ini dikuasakan oleh Tunetalk. Tunetalk dimiliki oleh Tone Group. Tone Group pula banyak cabang bisnes dia. Ada Air Asia, Ada Tune Money. Ada Tune Insuran. Background syarikat ini sangat kukuh. Berbalik kepada Tone Excel, ianya dimiliki oleh Syarikat Tone Excel Sdn. Bhd. yang beroperasi di Sri Petaling. Syarikat ini telah wujud tahun 2010. Memang RUGI besar tak join ToneExcel pada mula-mula masa mereka mula beroperasi! Ok, ianya line prepaid juga. INGAT, line ToneExcel ni kuasakan oleh Tunetalk. Di mana ada celcom, disitu ada Tunetalk di mana Tunetalk ni, ada shareholder dlm syarikat Celcom. Dia guna prasarana Celcom untuk network.
Bezanya, yang ini bila kita pakai dan top up bulan-bulan, kita dapat banyak faedah.
1)    Percuma RM 100 ribu insuran PA sepanjang u guna, bila top up dpt point dan point tu boleh tebus tiket kapal terbang AirAsia percuma, penginapan di Tune Hotel percuma, tebus HP percuma dan sebagainya.
2)    Yang menariknya, bila anda perkenalkan line ni kat member dan member berminat dan pakai, bila dia top up, anda pun akan dapat komisyen dari mereka top up sampai bila2 selagi mereka guna. Komisyen ini terus masuk akaun anda. Begitulah program ini. Longterm tau. Esok-esok bila anda dah berhenti kerja katakan, income hasil top up ni tetap anda dapat dan berterusan. Selagi mereka guna. Kalau u dah tiada, pendapatan ini boleh di wariskan kepada anak-anak atau keluarga terdekat.

Rujukan potensi INCOME :-
1) Jika anda menaja orang, anda akan dapat RM 20 setiap orang anda aktifkan. TIADA HAD!
2) Jika rakaniaga anda top up, anda akan dapat komisen daripada jumlah top up mereka.
Level 1 - 6%
Level 2 - 3%
Level 3 - 11%
Itu bezanya kalau pakai prepaid lain, top up bulan-bulan tapi tak dapat apa2. Kalau masih tak faham, boleh tanya lagi yer. Untuk menyertainya, modalnya hanyalah RM 90 sahaja sekali seumur hidup. Dan menggunakan sms untuk smua transaksi. SMS je untuk pendaftaran. Nnt saya ajar. Tak perlu hp canggih sgt pun. Nokia 3310 pun boleh guna. Ya, BOLEH KEKALKAN NO LAMA. Jangan risau if anda terpaksa terpisah dengan no kesayangan anda. KEKALKAN, no problem.

Lepas aktif, dah boleh guna dan sebarkan kebaikan tunetalk ini. InsyaAllah, ramai pengguna bijak akan menyertai dan bertukar line ini nanti. Sehingga kini, pendaftaran telah mencecah 400 ribu lebih dan semakin meningkat! Prospek atau bakal pengguna masih ada 3 juta lebih yang guna hp ni. Bayangkan berapa banyak yang belum tahu dan kita jadi yang terawal??

Berminat nak menyertai biz sekupang dua ni? Walaupun untung sen-sen, setiap bulan dapat 4 angka woo. Leh PM saya untuk maklumat lanjut : 0164022129

Sebelum anda PM saya, apa kata refresh balik dengan menonton video ini UNTUK LEBIH PEMAHAMAN yang simple ini? Klik dan Lihatlah. 3 minit seterusnya bakal mengubah kehidupan anda! :)Terima kasih kerana menonton! :)

Ada masa, sila KLIK >> SINI << untuk ke website panjang lebar pasal ToneExcel. Anda pasti akan BACA hingga habis!


1 comment:

  1. Banyak kelebihan pakai tune talk ni... Ada cabutan bertuah selalu...walaupun data kadang mahal.. Tapi untungnya boleh dapat duit semula.. Dan syarikat beri peluang share keuntungan bersama.. Itu yg syiok nye.. Kerja penat kejap je... Manis nya tu... Buat baru tahu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...